WELLNESS

Genieten van sauna en jacuzzi te midden van de vrije natuur

In onze tuin staat er een Barrelsauna en outdoor Jacuzzi ter beschikking van onze gasten. Hiervoor dient op voorhand gereserveerd te worden. Dit kan ook nog tijdens het verblijf zelf. De wellness wordt per kamer verhuurd en kan gebruikt worden door max. 4 personen. Het dragen van badkleding is verplicht. Kinderen mogen mee wellnessen maar steeds onder toeziend oog van volwassenen. Het gebruik van de sauna en jacuzzi is op eigen verantwoordelijkheid.

De sauna en jacuzzi worden gezamenlijk verhuurd voor 3u aan € 35 waarbij max 4 personen gebruik kunnen maken van de accommodaties. Handdoeken en badjassen zijn voorzien.

Barrelsauna

De Barrelsauna staat in onze tuin en is gemaakt in Canadees Red Ceder hout. Het is een duurzame houtsoort, bestand tegen alle weer en wind, en verspreidt een aangenaam aroma. De ronde vorm van de barrel (ton) sauna zorgt voor een geweldige en uiterst comfortabele sauna-ervaring. Dankzij de ronde vorm circuleert de warme lucht perfect in de barrel en stapelt de warmte zich niet op in de hoeken. Na een stomende saunabeurt ademt u direct de frisse buitenlucht in en kan u zich afkoelen door gebruik te maken van een koude buitendouche. Het sauna-ritueel in alle rust doorlopen bezorgt zowel lichaam als geest een ‘boost’. Het gebruik van de sauna bevordert de bloedsomloop, verhoogt de weerstand en maakt het lichaam schoon en ontspannen. Wie wil, kan na de sauna genieten van een ontspannend bubbelbad.

Jacuzzi

Jacuzzi staat voor relaxatie! Na een dagje fietsen of wandelen is er niets zo leuk als lekker ontspannen en even genieten van de jacuzzi in de buitenlucht. Warme baden werden reeds in de Romeinse tijd gebruikt om mensen te helpen ontspannen of om verstijfde of gespannen spieren te verlichten.

Onze jacuzzi heeft 2 ligplaatsen en 3 zitplaatsen waardoor je een perfecte plek kan zoeken om te genieten van de 56 stralen die uw lichaam masseren. U kan verlichting en extra jets zelf instellen

€ 35/ 3u

Algemene voorwaarden: de prijs is geldig per 3 uur voor gebruik van de barrelsauna en outdoor jacuzzi voor max. 4 personen. Badjas en 1 handdoek per persoon worden voorzien. Gelieve zelf te voorzien in slippers.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.