Kamers

Camera FRUTTETO

Onze boomgaardkamer: een ruime open 2-persoonskamer, ingericht volgens loft-stijl met boxspring, TV met Netflix-toegang, een ligbad voor 2 personen, inloopdouche, lavabo, toilet, koffie/thee-zet,…

€ 100/ nacht*

ontbijt inbegrepen

Camera PECORA

Onze schapenkamer: een ruime 2- of 4-persoonskamer met boxspring met matras deels gevuld met schapenwol, TV met Netflix-toegang, een extra ruimte met zithoek of tweede slaapruimte met 2 aparte bedden, een badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, koffie/thee-zet,…

€ 100/ nacht*

ontbijt inbegrepen

Verder is er een ontbijtruimte waar we onze gasten iedere morgen verwennen met een uitgebreid ontbijt met (o.a.) huisbereide lekkernijen, streekproducten, sapjes, versgebakken broden, fruit, een eitje, … Deze ruimte is steeds beschikbaar, met zeteltjes om in te luieren, de krant, boeken, strips en speelgoed voor de kinderen, gezelschapsspelen en een honesty bar. In heel het huis is er gratis wifi. Er is gratis parking en een overdekte fietsenstalling.

 

Algemene voorwaarden: de prijs is geldig voor 2 personen per nacht, ontbijt inbegrepen. Extra personen die in de PECORA kamer slapen betalen € 20/nacht, inclusief ontbijt.
Kinderen -3jr=0€ // 3-12jr=15€/n // +12jr=20€/n.
Sauna en jacuzzi kunnen op aanvraag gereserveerd worden voor 3u aan € 35 (max 4 personen). De kamers zijn beschikbaar vanaf 16.00 uur, wij vragen de kamers te verlaten voor 12.00 uur de dag van uw vertrek. Bij aankomst kan u laten weten hoe laat u wenst te ontbijten. 

Heeft u speciale verzoeken of vragen voor lange verblijven, contacteer ons voor een offerte op maat.

*prijs op basis van 2 personen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.